Werken aan de beste Recruitment Software

Werken bij OTYS is werken aan Recruitment Software die ROCKT!

Meer over ons Onze vacatures

Klik hier voor onze vacatures
Bekijk ons laatste nieuws
Bekijk onze afdelingen

Workshop scoren in Google en meten in Analytics

Locatie

Workshop

In deze praktische workshop leert u alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met SEO (zoekmachine optimalisatie) en het analyseren van uw website met Google Analytics.

SEO
Uw website hoog in Google en vacatures die goed vindbaar zijn. Dat is wat u wilt. Daarom gaat u in deze workshop, na een korte inleiding over het principe van SEO, direct aan de slag met het beter vindbaar maken van uw website en vacatures. We laten u zien wat u moet doen om Google te helpen om uw website beter te ‘begrijpen’ en passen het direct toe in het CMS. Na deze workshop:

  • weet u welke plekken op uw website u moet optimaliseren om Google te helpen.
  • kunt u het OTYS CMS gebruiken om SEO toe te passen op zowel uw pagina’s als vacatures.
  • weet u wat belangrijke valkuilen zijn (we trappen er allemaal in).
  • heeft u alle informatie, nuttige tools en een handig spiekbriefje om uw SEO goed op te zetten en te onderhouden.


Google Analytics

Elke website heeft een doel. Een reden waarom u graag wilt dat mensen op uw website komen. Voor de een is dat bezoekers overhalen tot een contact- of demo aanvraag, voor anderen weer een sollicitatie op een vacature. Of de bezoekers op uw website tot dat doel komen is nog maar de vraag. Vaak haken ze onderweg af of zijn ze op zoek naar iets heel anders. En waar komen ze eigenlijk vandaan? Welke promotiecampagne of communicatie kanaal is eigenlijk effectief en waarin kunt u beter direct stoppen met investeren?

Aan het einde van de workshop bent u in staat om:

  • de basis statistieken van Google Analytics juist te interpreteren.
  • te zien waar uw bezoekers vandaan komen (Google, e-mail, social media).
  • te zien wat uw best en slechtst presterende pagina’s zijn (waar haken ze af).
  • doelen in te stellen op uw website (sollicitatie, contact aanvraag).
  • te zien via welke kanalen de meeste doelen behaald worden.


Kosten

€ 250, - (excl. BTW) p.p.

Locatie

Landjuweel 52, Veenendaal

Datum

09-03-2017 13:30:00 09-03-2017 17:30:00

Uiterste inschrijfdatum

09-03-2017

Contactpersoon

Team OTYS Academy

webdevelopment & webdesign

Heb je een passie voor state-of-the-art websites en geavanceerde technologie? Dan is een baan op de afdeling Webdevelopment wellicht iets voor jou. Of misschien ga je wel als creatieve spil aan de slag op de afdeling Webdesign. Je werkt dan aan unieke ontwerpen en designs, gebaseerd op huisstijl en specifieke klantwensen. Deze afdelingen zitten op dezelfde etage als Consultancy en werken veel samen.

 

Consultancy

Het kenniscentrum van alle functionele OTYS zaken. Wanneer je op de afdeling Consultancy komt te werken, houd je je bezig met inhoudelijke ondersteuning, projectmanagement, inrichting, implementatie en het geven van training. Je bent een aanspreekpunt voor klanten die een traject hebben lopen en schakelt veel met je collega's van de afdelingen Sales, Webdevelopment en Support.
 

Finance & Control

Ben jij tot achter de komma nauwkeurig? Dan pas jij wellicht goed op de afdeling Finance & Control. Dit administratieve hart van OTYS zorgt voor adequate en accurate afhandeling van facturatie tot en met jaarcijfers. En niet geheel onbelangrijk - dat klanten rekeningen betalen en collega's salaris ontvangen.
 

Sales & Marketing

Als onderdeel van het Sales team houd je je zich bezig met het onderhouden en uitbouwen van duurzame klantrelaties. Vanuit kennis over technologie en efficiënte processen, geeft deze afdeling bestaande of nieuwe klanten advies over het optimaliseren van hun business. Als Marketeer ben je verantwoordelijk voor merkcommunicatie en merkactivatie van de verschillende OTYS oplossingen. Sales- en Marketing werken nauw samen.
 
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close