Trainingen

Nieuwe releases en functionaliteiten zorgen voor een voorsprong in de recruitmentmarkt.

De OTYS Academy zorgt ervoor dat klanten gebruikers- en vakkennis op peil houden en uitbreiden.

Praktijkgerichte trainingen en ervaren en inspirerende trainers maken dit mogelijk.

OTYS Trainingen

Agenda

OTYS begrijpt dat technologie pas optimaal benut wordt als de kennis van het gebruik daar is.

Om deze kennis toegankelijk te maken voor onze klanten, organiseren we naast trainingen/workshops ook verschillende events.

OTYS Agenda

Otys advice

Zelf uw kennis uitbreiden? De OTYS Advices zijn online instructievideo's die het gebruik van een specifieke module of feature toelichten.

De video's zijn te bekijken via youtube. Zo kunt u op het moment dat het u het beste uitkomt, meer leren over de werking van OTYS. 

OTYS Advice

Webinars

Een webinar is een online seminar. Gewoon te volgen vanaf uw eigen (thuis)werkplek, u hoeft dus niet naar een trainingslocatie af te reizen. Wel zo efficiënt!

De OTYS Academy biedt webinars aan voor OTYS Phoenix. Klanten kunnen zich hiervoor kosteloos inschrijven.

OTYS Webinars

Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Activiteiten
Bekijk onze aankomende trainingen
Start datum: 27.10.2016
Locatie: Landjuweel 52, Veenendaal
Onderwerp: Tijdens het OTYS Phoenix Ondersteunings Webinar (1 uur) kunnen (key)users vragen stellen over het gebruik van OTYS Phoenix. Tijdens dit Webinar worden puur alleen uw vragen beantwoord. U kunt deelnemen aan dit webinar nadat u de Phoenix introductievideo hebt bekeken. Een webinar is een online seminar, te volgen vanaf uw eigen (thuis)werkplek.
Start datum: 4 november 2016
Locatie: OTYS kantoor - Veenendaal
Onderwerp: De eerste vrijdagmiddag van de maand zijn alle werknemers van OTYS voor u aanwezig in ons kantoor in Veenendaal. En u kunt gewoon binnenwandelen.
Start datum: 4 november 2016
Locatie: OTYS kantoor - Veenendaal
Onderwerp: Het is van groot belang dat uw vacatures opvallen. En dan vooral opvallen bij de doelgroep waarvoor uw vacature bestemd is. Op vrijdag 4 november organiseert OTYS daarom een gastlezing getiteld: Zorg voor opvallende en aansprekende vacatures en trek de beste kandidaten aan! De gastlezing wordt gegeven door Wouter van Neer, sales director van Indeed.
Start datum: 9.11.2016
Locatie: Landjuweel 52, Veenendaal
Onderwerp: Alle handelingen om met OTYS te starten! Werkt u nog niet zo lang met OTYS of gebruikt u naar uw idee maar een klein deel van alle functionaliteiten? Neem dan deel aan de usertraining en zorg voor een vliegende start!
Start datum: 10.11.2016
Locatie: Landjuweel 52, Veenendaal
Onderwerp: Wanneer uw OTYS Phoenix ingericht is en gereed is voor gebruik, kunnen uw reguliere gebruikers aan de slag. De Phoenix User Training bereidt hen hierop voor. Deelname aan de Phoenix User Training geeft u meer controle over het gebruik van OTYS Phoenix. Na het volgen van deze training werkt u gemakkelijker en sneller met de functionaliteiten van OTYS Phoenix. En bovendien weet u precies wat er allemaal nog meer mogelijk is met het systeem. Deze training wordt klassikaal gegeven te Veenendaal.

OTYS Academy

OTYS Academy
Omdat een goed systeem alleen niet garant staat voor succes. OTYS snapt dat kennis een voorwaarde is om technologie optimaal te laten werken.
Innovatief vermogen

Nieuwe releases en functionaliteiten op de juiste wijze inzetten zorgt voor een voorsprong in de recruitmentmarkt. De OTYS Academy helpt u op weg.

Groei en ontwikkeling
Van beginnende gebruiker tot 'super-user', de OTYS Academy verzorgt passende trainingen. Zo kunnen klanten hun gebruikers- en vakkennis op peil houden en uitbreiden.
Professionele trainers
De ervaren en inspirende trainers van de OTYS Academy zorgen voor praktijkgerichte trainingen. Zodat u het optimale uit uw systeem leert halen.

Trainingsoverzicht

  • Otys trainingen
  • Phoenix trainingen
  • Otys Workshops
  • Overig

 

Usertraining

Aan de slag met OTYS Gratis

Key User Back office

Geavanceerd gebruik € 250,-

Key user Front office

Websitemogelijkheden € 250,-

Usertraining OTYS Back Office

Werkt u nog niet zo lang met OTYS Backoffice, gebruikt maar een klein deel van alle functionaliteiten of wilt u uw kennis opfrissen? Schrijf u dan in voor de Usertraining OTYS Back Office (1 dagdeel).

Key user Back Office

Bent u een nieuwe key-user of wilt u uw kennis opfrissen? Er zijn veel mogelijkheden om uw OTYS systeem goed af te stemmen op uw unieke bedrijfsproces. Doe deze specifieke kennis op Key Usertraining Back Office (1 dagdeel).

Key user Front Office

Bent u een nieuwe key-user of wilt u uw kennis opfrissen? Er zijn veel mogelijkheden om uw OTYS website af te stemmen op uw bedrijfsproces. Tijdens de Key Usertraining Front Office (1 dagdeel) leert u de algemene opbouw van een website kennen.

Usertraining

Een vliegende start met OTYS Phoenix € 100,-

Introductiewebinar

Aan de slag met OTYS Phoenix Gratis

Ondersteuningswebinar

Stel alle vragen over OTYS Phoenix Gratis

Usertraining OTYS Phoenix

Is OTYS Phoenix voor uw organisatie geactiveerd? De Usertraining Phoenix maakt u wegwijs in het gebruik van OTYS Phoenix. Tijdens deze training van een dagdeel worden de basisfunctionaliteiten uitgebreid toegelicht.

Phoenix introductie webinar

OTYS Phoenix is hét nieuwe multi-platform met een compleet vernieuwde gebruikersinterface. Deze Webinar geeft u een basisuitleg over het gebruik van Phoenix.

Phoenix ondersteuning webinar

OTYS Phoenix is hét nieuwe multi-platform met een compleet vernieuwde gebruikersinterface. Deze Webinar geeft u de mogelijkheid tot het stellen van vragen over Phoenix.

Search & Match

Haal meer uit uw eigen database € 250,-

SEO

Voor de beste zoekmachineresultaten €250,-

Google Analytics

Meer rendement uit uw website €250,-

Workflowmanagement

Alle processen optimaliseren € 250,-

Search & Match

Leer meer over het benutten van uw eigen database. In deze workshop (1 dagdeel) komt daarnaast optimaal searchen/matchen met Actonom en Social Network Search aan bod.

Workshop SEO

Leer hoe uw website optimaal vindbaar wordt en verbeter uw resultaten in Google tijdens deze workshop (1 dagdeel). OTYS weet hoe u uw content en vacatures het beste kunt aanbieden aan zoekmachines zoals Google.

Workshop Google Analytics

De echte kracht van Google Analytics is dat u hiermee uw bezoekersstroom kunt analyseren. Haal het optimale uit uw websitebezoekers en volg de workshop Google Analytics (1 dagdeel).

Workflowmanagement

In de workshop Workflowmanagement (1 dagdeel) leert u onder andere de workflow te analyseren, op te zetten, te automatiseren en te stroomlijnen met tools als Document Manager. Uw processen en daarmee uw prestaties zullen verbeteren.

Vacatureteksten

Bereik doel(groep) met wervende vacatureteksten. €250,-

Strategisch Selecteren

Comptentiegericht w&s  €299,-

Vacatureteksten

Tijdens deze informatieve en inspirerende Workshop Vacatureteksten Schrijven krijgt u praktische handvatten aangereikt waarmee u maximale resultaten kunt behalen met vacatureteksten.

TMA training PRiMAN

Volg de training tot gecertificeerd TMA® Recruiter. Na afloop van de training bent u in staat om een TMA assessment rapportage te interpreteren, analyseren en op verantwoorde wijze terug te koppelen aan de kandidaat.

Service en events

OTYS biedt naast de OTYS Academy op verschillende wijze ondersteuning aan gebruikers. Op deze manier kunt u kennis opdoen en uitbreiden.

OTYS LinkedIn Community

Op de OTYS linkedIn groep delen bijna 2.500 OTYS gebruikers dagelijks informatie over OTYS en ontwikkelingen in recruitment en technologie. In deze besloten community kunt u vragen stellen, ideeën en best practises uitwisselen met andere klanten, medewerkers en het management van OTYS. Word lid van de interactieve LinkedIn groep en profiteer van de OTYS Community.

Walk In Friday

De eerste vrijdagmiddag van de maand zijn alle medewerkers van OTYS aanwezig op kantoor Veenendaal. U kunt gewoon binnenwandelen, vragen stellen aan de consultants en onze webdevelopment afdeling zit klaar om issues op te lossen. Of bespreken hoe de SEO ervoor staat en een praatje maken met uw accountmanager of directie. Deelname aan de Walk in Friday is gratis en elk kwartaal gaat de Walk in Friday 'on tour' het land in. Bekijk in de agenda welke events er gepland zijn en schrijf u direct in.

Vragen?